Isosisaruskurssi creamailer 5

Isosisaruskurssi syyskuu 2023

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Ahjolan Setlementin Isosisaruskurssille, joka pidetään Tyttöjen ja Poikien Tuvalla to 28.9. klo 17-19.30 ja la 30.9. klo 10-16.30 osoitteessa Pispalan valtatie 45, 33250 Tampere.


Isosisaruskurssilla saat kaikki tarvittavat tiedot vapaaehtoisena toimimiseen. Tarjoamme vapaaehtoisille torstaina kahvit ja pikkupurtavaa ja lauantaina aamiaisen, lounaan ja kahvit. Kaikkien vapaaehtoiseksi haluavien rikosrekisterit selvitetään ennen vapaaehtoisena aloittamista (Isosisarustoiminnan kustantamana), tästä annamme lisätietoa kurssin aikana.

Isosisaruksilta vaaditaan sitoutumista toimintaan yhden vuoden ajaksi sekä voimavaroja ja halua toimia ilona ja tukena 8-14-vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Mikäli et voi sitoutua vuodeksi, voit tulla mukaan Tyttöjen tai Poikien Tuvan avoimeen toimintaan vapaaehtoiseksi. Jokaiselle Isosisarukselle valitaan mahdollisimman hyvin yhteensopiva Pikkusisarus (ikätoive, yhteiset kiinnostuksen kohteet yms.). Meiltä löytyy pitkä jono omaa Isosisarusta kaipaavia lapsia ja nuoria. Tule mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä!

Ilmoitathan, mikäli joudut perumaan osallistumisesi kurssille.


Nähdään kurssilla!

Terveisin,


Essi Räsänen,
essi.rasanen@ahjola.fi  044 553 8435

Thomas Westerholm, 
thomas.westerholm@ahjola.fi  044 553 8432Ilmoittautumistietoja säilytetään 2 vuotta tilastointia varten, jonka jälkeen tiedot poistetaan rekisteristä.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Sukupuoli

Erityisruokavaliot ja ruoka-allergiat

Mistä kuulit Isosisarustoiminnasta?

Kysymyksiä, toiveita, huomioita?